Debrief med forsvarskommisjonen

Forsvarskommisjonen inviterer til debrief.

3. mai leverer forsvarskommisjonen sin rapport til regjeringen. En viktig del av mandatet vårt har vært å bidra til en åpen og bred offentlig debatt. Vi har reist rundt i hele Norge og møtt engasjerte mennesker. Mange har også bidratt ved å sende oss innspill. Både møter, debatter og innspill har vært en viktig del av arbeidet. Vi vil derfor gjerne møte så mange som mulig av dem som har bidratt til, eller er interessert i rapporten vår. Vi inviterer derfor til «debrief» på Youngs Nede.

Arrangementet er åpent, men vi ønsker at du registrerer din deltakelse her:

https://www.atlanterhavskomiteen.no/…/debrief-med…

Program for kvelden:

1700: Dørene åpner

1800: Kort presentasjon av rapporten og panelsamtale med kommisjonsmedlemmer. Ordstyrer Kate Hansen Bundt, generalsekretær for Den norske Atlanterhavskomité.